Skip to main content
Logo Maxfitness

Pentru achiziționarea abonamentului contacați-ne la numărul:

060 400 700

Sau lăsați datele de contact și revenim cu un apel

Intoduceți numărul de telefon din 8 cifre fără 0

MaxFitness

Vino la noi
       dacă

Vreai să crești masa
musculară

Îți dorești să atingi rezultate maxime
într-o perioadă scurtă

Trăiești sau lucrezi
în sectorul Râșcani

Vreai să slăbești

Sala de fitness frecventată
anterioară nu-ți provoacă
o satisfacție morală și fizică

Antrenează-te cu instructorul
 • Васильев георгий
  Gheorghe Vasiliev
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Institutului Național de Cultură Fizică și Sport, or. Chișinău, divemaster PADI, absolvent al cursurilor de antrenori personali sub conducerea lui A. Gorea, participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Elev al Școlii sportive pentru copii și tineret, or. Chișinău. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 9 ani.
 • Шарипова светлана
  Șaripova Svetlana
  Instructor de antrenamente în grup
 • Ротарь Юрий
  Rotari Iurii
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Facultatea de educație fizică. Multiplu campion la competiții internaționale, candidat în maeștri ai sportului la atletică ușoară. Participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 5 ani.
 • Дьяченко Сергей
  Diacenco Serghei
  Antrenor personal
  Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) Licență: Kinetoterapie (reabilitare fizică) (studii la zi) Master: Facultatea de Sport (tehnologia antrenamentelor sportive) Universitatea "Dunărea de Jos", orașul Galați, România, Facultatea de Kinetoterapie (studii cu frecvență redusă) Experiență de muncă în calitate de instructor – 4 ani (din anul 2014) Toată viața și-a dedicat-o sportului. A făcut înot la universitate și a jucat baschet.
 • Тэнасе Виталий.
  Tănase Vitalii
  Antrenor personal
  Antrenor personal certificat. Absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Maestru în sport la TAEKWONDO ITF. Campion al Republicii Moldova la TAEKWONDO. Medaliat al Țărilor Balcanice. Participant al convențiilor internaționale Planeta Fitness, CIF Moldova.
 • Chistruga Ana
  Chistruga Ana
  Antrenorul claselor de grup
 • Mihailova Daria
  Mihailova Daria
  Antrenor personal
 • nicolai_bondarev
  Bondarev Nicolai
  Antrenor Karate
  2014 - locul 3 Bremenil, Germania, Campionatul mondial 2016 - locul 1 Austria, Linz, Campionatul Mondial 2018 - locul 3 Guadalajara, Spania, Campionatul mondial Multiplu campion al Republicii și câștigător al turneelor internaționame
 • Вулпе Геннадий
  Vulpe Ghenadii
  Antrenor Personal
Sală de forță luminoasă și confortabilă, dotată cu aparate originale TECHNOGYM
Noutățile clubului
29 mai
Masajul are un efect benefic asupra organismului și te ajută să scapi de dureri, dar și de multe alte probleme legate de sănătate. Ce tip de masaj alegi?
18 mai
Considerați că masajul este necesar doar atunci când rănile și supraantrenamentele nu pot fi evitate, când apar dureri musculare și orice mișcare creează disconfort?
27 martie
Pilatesul este format din ședințe de exerciții intense, delicate cu articulațiile, ce necesită controlul musculaturii abdominale și simțul echilibrului, coordonate permanent cu…
4 septembrie
Începeți weekend-ul corect!Pe 8 septembrie, sâmbătă, Max Fitness vă invită la o sesiune de antrenament Pilates gratuită, care va avea loc pe poiana verde a parcului pitoresc Den
 • Am 2 antrenamente deja si pot spune ca e tare fine sala de forta !!! Au aparate bune, mereu curat, ventilare, tot ce trebuie pentru o sala de forta de nota 10... PS. da si personal dragut
  Victor
 • Îmi place aproape totul. De la recepție la vestiare. Raportul preț-calitate este cel mai bun (am studiat propunerile mai multor cluburi). Sala de forță și kinesis sunt minunate. Manageri competenți. Instructori atenți și responsabili în relație nu doar cu cei care fac sport individual, dar cu toți cei din sală, care au nevoie de sfaturi sau de ajutor. Fetele de la recepție, de la barul sport și chiar personalul tehnic sunt foarte prietenoși. În general, atmosfera este foarte prietenoasă și inspirată.
  Ecaterina
 • O sală extraordinară! Îi mulțumesc lui Vitalii pentru atitudinea excelentă față de clienți.
  Alexandru
 • În sală este o varietate mare de programe de grup, instructori foarte atenți și binevoitori, adevărați profesioniști, sunt foarte mulțumită!
  Dașa
 • Cel mai bun raport preț-calitate.
  Aliona

De ce
Max Fitness ?

 • Maxfitness este un fitness club din Chişinău, situat în sectorul Râşcani, comod şi tehnologic.
 • Fitnessul în Chişinău este comod de practicat în cluburile, amplasate în apropiere de casă sau serviciu, de aceea, dacă locuieşti sau lucrezi în sectorul Râşcani, vino la o excursie la Maxfitness.
 • Designul de interior la Maxfitness se deosebeşte avantajos de cel de la alte fitness cluburi din Chişinău. Finisaj din lemn, geamuri panoramice, lumină naturală, flori vii, toate aceste detalii fac antrenamentele la Maxfitness maximal de confortabile.
 • Sala de antrenamente şi sala pentru programele de grup sunt dotate cu aparate multifuncţionale profesionale ale companiei italiene "Technogym", care de mai bine de 30 de ani proiectează echipamente sigure ţinând cont de specificul corpului. Pentru fitness cluburile din Chişinău la Maxfitness este amenajată o zonă cardio neobişnuit de spaţioasă, chiar şi în orele de vârf se va găsi loc pentru orice doritor pe banda de alergări. Încă o zonă rar întâlnită în sălile de sport din Chişinău este zona cu aparate multifuncţionale KINESIS, destinate pentru persoanele cu dizabilităţi. 
 • De asemenea, la Maxfitness veţi găsi o cafenea fitness, un solar, saună şi cabinet de masaj. Aici sunt toate cele necesare pentru a vă atinge scopul antrenamentelor şi a menţine rezultatele.