Skip to main content
Logo Maxfitness

Для заказа абонемента звоните по номеру:

060 400 700

Или оставьте ваши данные и мы перезвоним

Kinesis

Наши услуги
Description of the service

Kinesis

Kinesis

În traducere din limba greacă, cuvântul „kinesis” înseamnă „mișcare”. La baza acestei direcții sportive stau echilibrul, flexibilitatea și forța. Dacă în sala de forță lucrăm doar mușchii de suprafață, în studioul KINESIS dezvoltăm mușchii profunzi.

Complexul constând din patru module permite executarea de mișcări pe toate planurile, cu o rezistență constantă. Cu ajutorul aparatelor, imităm mișcările pe care le facem în viața de fiecare zi. Exercițiile executate sunt extrem de simple, dar foarte eficiente. Antrenamentele la aparatele KINESIS permit lucrarea tuturor grupelor de mușchi, a aparatul ligamentar, dezvoltă flexibilitatea, coordonarea, echilibrul și aduce un sentiment de naturalețe, care nu se poate compara cu nimic, la realizarea mișcărilor și exercițiilor.

Această metodă aproape că nu are restricții de vârstă și stare de sănătate. La antrenamente pot veni și persoane cu boli ale aparatului locomotor, și cele care se află în perioada de reabilitare după o boală sau pur și simplu au decis să aibă grijă de sănătatea lor.

Programele KINESIS permit profilaxia și reabilitarea după bolile sistemului locomotor, asigură relaxarea eficientă și îndepărtarea stresului, contribuie la corecția siluetei, normalizarea metabolismului și detoxifierea organismului, sunt imunomodelatoare și au efecte anti-age.