Skip to main content
Logo Maxfitness

Для заказа абонемента звоните по номеру:

060 400 700

Или оставьте ваши данные и мы перезвоним

MaxFitness

Antrenează-te cu instructorul
 • Васильев георгий
  Gheorghe Vasiliev
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Institutului Național de Cultură Fizică și Sport, or. Chișinău, divemaster PADI, absolvent al cursurilor de antrenori personali sub conducerea lui A. Gorea, participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Elev al Școlii sportive pentru copii și tineret, or. Chișinău. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 9 ani.
 • Ялымов виктор
  Ialîmov Victor
  Antrenor personal
  Studii: Student la Universitatea de Educație Fizică și Sport, maestru în sport de clasă internațională la box, membru al selecționatei naționale a Moldovei, campion al Republicii Moldova 2008-2016, finalist al Campionatului Mondial Armenia (Erevan), locul 5 la Campionatul Europei 2011 Irlanda (Dublin), multiplu campion și medaliat al turneelor mondiale de clasa A 2009-2014. Participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Experiență de muncă în domeniul fitnessului: 4 ani.
 • Ротарь Юрий
  Rotari Iurii
  Antrenor personal
  Studii: absolvent al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Facultatea de educație fizică. Multiplu campion la competiții internaționale, candidat în maeștri ai sportului la atletică ușoară. Participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Smirnov și R. Upmanis. Experiență de muncă în domeniul fitnessului – 5 ani.
 • Стропша марчел
  Marcel Stropșa
  Antrenor personal
  Studii:  absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, or. București Masterat „Fitness și performanță motrică”. Categoria 1 juniori la volei, multiplu medaliat al competițiilor de volei din România. Participant al convențiilor internaționale de fitness, cursuri TRX, training funcțional în sporturile de echipă.
 • Олейников Вадим
  Oleinicov Vadim
  Antrenor principal
  Studii:  Universitatea Pedagogică de Stat „T. Șevcenko”, or. Tiraspol, Facultatea de cultură fizică și sport, studii suplimentare: cultură fizică curativă și masaj, management în domeniul culturii fizice și sportului. Medaliat al turneelor internaționale la bodybuilding și fitness în Moldova și Ucraina. Participant al convențiilor internaționale de fitness și al seminarelor desfășurate de D. Iașankin, D. Smirnov, L. Ostapenko, A. Semerenko și R. Upmanis. Experiență de muncă în domeniul fitnessului: 13 ani.
 • Пышненко Ольга
  Pîșnenco Olga
  Manager de antrenamente în grup
  Instructor certificat pe antrenamentele de grup Deţine diplomă de instructor de dans Absolvent al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” (Specialitatea: Sport și dans modern) Câştigător al concursurilor internaționale de dans din România, Ucraina, Polonia, Italia, Slovacia Participant al show-ului de dans „DrumandSoul” Profesor de categoria didactică nr. I Participant certificat Polonia-2012, Moldova-2012, Polonia-2013
 • Дьяченко Сергей
  Diacenco Serghei
  Antrenor personal
  Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) Licență: Kinetoterapie (reabilitare fizică) (studii la zi) Master: Facultatea de Sport (tehnologia antrenamentelor sportive) Universitatea "Dunărea de Jos", orașul Galați, România, Facultatea de Kinetoterapie (studii cu frecvență redusă) Experiență de muncă în calitate de instructor – 4 ani (din anul 2014) Toată viața și-a dedicat-o sportului. A făcut înot la universitate și a jucat baschet.
 • Тэнасе Виталий.
  Tănase Vitalii
  Antrenor personal
  Antrenor personal certificat. Absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Maestru în sport la TAEKWONDO ITF. Campion al Republicii Moldova la TAEKWONDO. Medaliat al Țărilor Balcanice. Participant al convențiilor internaționale Planeta Fitness, CIF Moldova.
 • Andronik Maxim
  Andronik Maxim
  Antrenor personal
  Educație: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. Candidat la master în sport în domeniul boxului.
 • Voloc Aliona
  Voloc Aliona
  Antrenor personal
  A absolvit USES (Universitatea de Stat de Cultură Fizică și Sport) și a participat la concursuri de lupte libere pentru femei. A participat la cursurile de pregătire funcțională ale lui Ralph Upmanius. A lucrat la Profitness, Z sport. Experiență sportivă 4 ani.
 • Moroz Natalia
  Moroz Natalia
  Antrenor de antrenamente în grup
  2006-2009 -fitness club "Ritmos", instructor de antrenamente de grup 2009-2012 - fitness club "Fitoshape" A participat la " dance with friends Zumba", a fost conducătorul grupului și coregraf 2011-2013 - fitness club "Body Boom Gym", instructor de antrenamente de grup 2013-2015 - clubul "Fudoshi" împreună cu Nika-Estetic și-au deschis un club de fitness la Ciocana 2015-2017 -fitness clubul “Life fitness” și „Zsport” Master-class-uri: Jumping în fitness clubul „Zsport” cu Masha Astankova
 • Golomoz Valeria
  Golomoz Valeria
  Antrenor personal
 • Iliușenco Marina
  Iliușenco Marina
  Инструктор групповых программ
 • Meșeanov Daniil
  Meșeanov Daniil
  Antrenor personal
 • Cuzimina Daria
  Cuzimina Daria
  Pedagog-psiholog
 • Mîrza Iulia
  Mîrza Iulia
  Receptionist
 • Iarmolenco Nichita
  Iarmolenco Nichita
  Antrenor personal
 • Roșior Denis
  Roșior Denis
  Șef secție vînzari
De ce anume max fitness?

Încă nu sunteți sigur că Max Fitness este clubul ideal pentru dvs.?

Noutățile clubului
18 August
Dedicați-vă dimineața de sâmbătă a armoniei corpului și a sufletului - veniți la lecția gratuită de Pilates, care va avea loc pe 25 august Dendrariu. Aerul proaspăt, natura frumoas...
14 June
MaxFitness și Kids'Club MaxyMouse au dat o petrecere spectacoasă pentru picii pasionați de sport, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
14 June
Clubul Max Fitness și-a sărbătorit ziua de naștere! Administrația clubului, cei mai fideli clienți și toți pasionații de sport au marcat 7 ani de activitate la o petrecere de zile...
1 June
Max Fitness a demonstrat încă o dată că este unul dintre cele mai bune fitness cluburi din capitală. În luna aprilie, Max Fitness a obținut cele mai multe voturi, iar pentru asta a...
 • Am 2 antrenamente deja si pot spune ca e tare fine sala de forta !!! Au aparate bune, mereu curat, ventilare, tot ce trebuie pentru o sala de forta de nota 10... PS. da si personal dragut
  Victor
 • Îmi place aproape totul. De la recepție la vestiare. Raportul preț-calitate este cel mai bun (am studiat propunerile mai multor cluburi). Sala de forță și kinesis sunt minunate. Manageri competenți. Instructori atenți și responsabili în relație nu doar cu cei care fac sport individual, dar cu toți cei din sală, care au nevoie de sfaturi sau de ajutor. Fetele de la recepție, de la barul sport și chiar personalul tehnic sunt foarte prietenoși. În general, atmosfera este foarte prietenoasă și inspirată.
  Ecaterina
 • O sală extraordinară! Îi mulțumesc lui Vitalii pentru atitudinea excelentă față de clienți.
  Alexandru
 • În sală este o varietate mare de programe de grup, instructori foarte atenți și binevoitori, adevărați profesioniști, sunt foarte mulțumită!
  Dașa
 • Cel mai bun raport preț-calitate.
  Aliona

47.050748, 28.862966